Coaching door Maaike van Dalen – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Coaching door Maaike van Dalen

Locatie: Online of op locatie (naar keuze)

Soort: Coaching

Vorm: Individueel

Prijs: Gratis

Startdatum: Vrij toegankelijk t/m 31 december 2021

Duur: 60/70 minuten (gemiddeld 5 gesprekken)

Maaike van Dalen biedt individuele begeleiding op basis van persoonlijke, aan de professie gerelateerde vraagstukken. Tijdens deze begeleiding kan de inbreng zeer divers zijn. Waar loop je tegen aan? Hoe wil je in je werk staan? Waar zou je met meer tijd en rust bij stil willen staan? Wat heb je op je hart? Kortom; begeleidingsgesprekken op basis van je eigen behoefte. Dit kan o.a. leiden tot meer (zelf)inzicht, meer energie, dicht bij jezelf blijven, eigen koers blijven volgen, je gesterkt voelen, overstijgend kijken naar situaties, scherp blijven als professional. Het betreft een coachtraject van 1 kennismakingsgesprek gevolgd door 5 sessies. Data worden tussen coach en geïnteresseerde in samenspraak gepland.

Maaike van Dalen (1980) geboren en getogen in Drenthe, is opgeleid als medisch socioloog en heeft zich daarna doorontwikkeld tot professioneel begeleidingskundige. In haar werk als begeleider vormt het systemische gedachtengoed een belangrijke bron van inspiratie dat leidt tot vernieuwende invalshoeken en inzichten. Haar stijl in contact met de ander kan samengevat worden met de woorden: respectvol, verdiepend en doortastend vanuit een basishouding van rust.

Naast haar werk als zelfstandig begeleider is ze werkzaam als docent en supervisor voor de duale opleiding Management in de Zorg en de opleiding Begeleidingskunde; Supervisie en Coaching aan de Hanzehogeschool. Maaike is samen met haar partner en twee kinderen woonachtig te Midlaren.

Meer informatie of aanmelden?
E-mail: info@maaikevandalenbegeleiding.nl
Telefoon: 06-41404085

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde activiteiten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.