Coaching door Rixt Post – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Coaching door Rixt Post

Locatie: Online of op locatie (naar keuze)

Soort: Coaching

Vorm: Individueel

Prijs: Gratis

Startdatum: Vrij toegankelijk t/m 31 december 2021

Duur: 60/70 minuten (gemiddeld 5 gesprekken)

Hoe kom jij het beste tot je recht en wat kun je doen om je effectiviteit te vergroten? Vanuit een talentgerichte- en oplossingsgerichte benadering ondersteun ik je om je vragen en dilemma’s uit je werkpraktijk te belichten en om focus en perspectief aan te brengen.

Aan de slag met je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling? Ik bied talent- en oplossingsgerichte coaching: In mijn aanpak in de begeleiding zijn jouw talenten en sterke punten uitgangspunt. Hoe kom jij het beste tot je recht en wat kun je doen om je effectiviteit te vergroten?

Tijdens het traject maak je een verdieping in je ontwikkeling door constructief en productief te kijken naar de belemmeringen die je tegenkomt. En hoe je je sterktes en talenten hierbij het meest effectief kunt inzetten.
Als coach help ik je om focus en perspectief aan te brengen. Door te structureren en te verdiepen, zicht te bieden op nieuwe of andere mogelijkheden en door je te helpen om je eigen inzichten verder aan te scherpen. Op deze manier krijg je meer zicht op wat je wilt en kunt.

Je sluit het coachingstraject af met alles wat je ervaren en ontdekt hebt, om te zetten in een persoonlijk actieplan. Je vertaalt de opgedane kennis over jezelf hiermee naar de praktijk. Als coach ben ik hiermee een inspirerend ‘klankbord’ die je zicht geeft op concrete mogelijkheden en acties.
Tot slot: wil je liever naar buiten met een “frisse blik”? Wandelcoaching behoort ook tot de mogelijkheden!

Over mijzelf

Ik ben zelfstandig coach trainer en adviseur met een HRM-achtergrond. Ik ondersteun mensen en organisaties in hun ambitie het beste uit zichzelf te halen. Ik motiveer en daag mensen uit om hun talenten te ontdekken en in te zetten om van daaruit aan de slag te gaan met doelen. Kenmerken van mijn stijl als coach zijn: betrokken, positief, doelgericht, enthousiast en met humor. Ik vind passie en persoonlijke kracht de goede combinatie om te werken en te leren, waarbij talent centraal staat. Mijn motto is om vooral te blijven leren om plezier, voldoening en verdieping te waarborgen in je werk en leven.

Meer informatie of aanmelden?

E-mail: postrixt@gmail.com
Telefoon: (06) 51 82 76 48

 

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde activiteiten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.