Coaching en intervisie – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Coaching en intervisie

Locatie: In overleg

Soort: Coaching

Vorm: Individueel

Prijs: Kosteloos

(Start)datum: 2023

Duur: 60/70 minuten (gemiddeld 5 gesprekken)

Er is professionele begeleiding beschikbaar voor individuele coaching, groep intervisie en het faciliteren van gesprekken. Je kunt zelf contact met de begeleiders opnemen voor een kennismakingsgesprek en het verkennen van je vraag.

Een individueel coachtraject
Dit betreft individuele begeleiding op basis van persoonlijke, professionele vraagstukken. Het biedt de mogelijkheid tot een verdieping in je ontwikkeling door constructief en productief te kijken naar de belemmeringen die je tegenkomt in verschillende (werk) situaties en hoe je je sterktes en talenten hierbij het meest effectief kunt inzetten. Het coachtraject kan o.a. leiden tot meer (zelf)inzicht, meer energie, dicht(er) bij jezelf blijven, je gesterkt voelen, overstijgend kijken naar situaties, scherp blijven als professional.

Intervisiebegeleiding
Onder begeleiding gaan we gezamenlijk leren op basis van eigen ingebrachte casuïstiek. Met als doel: nieuwe inzichten opdoen, ervaringen delen, zelfinzicht vergroten. De aanpak in de intervisie is gericht op het doorzien en wanneer mogelijk, het oplossen van vraagstukken. De focus is gericht op wat goed gaat, wat helpt, hoe het moet worden, het inschatten van de gewenste situatie en wat nodig is om daar te komen. Samen ervaar je hoe het is om zaken van diverse kanten te bezien. Je leert vragen uit te diepen en het versterkt je communicatieve effectiviteit. In de intervisie help je elkaar om scherper te kijken naar de werkcontext en om te groeien in je professionele rol. In het kort; leren met en van elkaar.

Het faciliteren van gesprekken
Wanneer professionals bij elkaar wensen te komen om incidenteel een specifieke situatie, of bepaalde thematiek te bespreken, dan kan dit worden begeleid door één van onze coaches. De wijze waarop een dergelijke sessie wordt georganiseerd en vorm gegeven kan vooraf besproken worden met de betreffende coach.

 Maak vrijblijvend kennis met onze coaches.

Wie zijn onze coaches?

Rixt Post             

Zelfstandig coach, trainer en adviseur met een HRM-achtergrond. Haar coachstijl is er op gericht mensen te ondersteunen in hun ambitie en het beste uit zichzelf te halen. Om zo talenten te ontdekken en in te zetten om van daaruit aan de slag te gaan met doelen. Rixt wordt door anderen ervaren als betrokken, positief, doelgericht en enthousiast met humor. Je kunt contact met haar opnemen via: postrixt@gmail.com of Tel: (06)51827648.

Maaike van Dalen

Begeleidingskundige en docent. In haar werk als coach vormt het systemische gedachtengoed een belangrijke bron van inspiratie en is de begeleiding met name gericht op (zelf)inzicht. Naast haar werk als zelfstandig begeleider is ze werkzaam als docent en supervisor voor de duale opleiding Management in de Zorg en de opleiding Begeleidingskunde; Supervisie en Coaching aan de Hanzehogeschool. Maaike wordt door anderen ervaren als respectvol, verdiepend en doortastend vanuit een basishouding van rust. Je kunt contact met haar opnemen via: info@maaikevandalenbegeleiding.nl of (06)41404085.

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde activiteiten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.