E-learning Omgaan met stress – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

E-learning Omgaan met stress

Locatie: Online

Soort: E-learning

Vorm: Individueel

Prijs: Kosteloos

(Start)datum: 2023

Duur: 3 x 1 uur (tempo zelf te bepalen)

Je bent een hulpverlener en je hebt te maken met problematiek van cliënten binnen het aardbevingsgebied. Dit programma gaat over stress: wat doet stress en wat doet het met je, wat gebeurt er van binnen en hoe kun je zorgen dat het geen schadelijke effecten heeft?

Veel mensen hebben met aardbevingsproblematiek te maken en dat geeft stress. Is het niet door verzakkingen van het huis, dan wel door de onzekerheid óf en wanneer hier hulp of geld voor vrijkomt. Stress is alom aanwezig, en wordt daardoor niet meer zo snel herkend. Zo wordt stress langzaam een sluipmoordenaar. Daarom gaat dit programma over omgaan met stress. Wat doet het met je, wat gebeurt er van binnen en hoe kun je zorgen dat het geen schadelijke effecten heeft? Hoewel deze module bedoeld is om bewoners/cliënten te kunnen helpen is het ook op jezelf van toepassing.

Sprekers
Anita Roelands

Aanbieder
Hanzehogeschool Groningen i.s.m. Roelands Coaching.

Interesse?
Heb je interesse of vragen over het aanbod, vul dan het contactformulier in via onderstaande oranje button. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inschrijven

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.