Intervisie door Maaike van Dalen – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Intervisie door Maaike van Dalen

Locatie: Online of op locatie (naar keuze)

Soort: Intervisie

Vorm: Groep 4 à 6 personen

Prijs: Gratis

Startdatum: Vrij toegankelijk t/m 31 december 2021

Duur: Gemiddeld 5 á 6 sessies van 150 minuten

Maaike van Dalen biedt intervisie aan door onder begeleiding gezamenlijk te leren op basis van eigen ingebrachte casuistiek. Met als doel: nieuwe inzichten opdoen, ervaringen delen, zelfinzicht vergroten.

Gedurende een bepaalde periode maak je deel uit van een vaste samenstelling van professionals. De intervisie krijgt vorm aan de hand van een methodische structuur. De methode biedt een leidraad en biedt tevens ruimte voor vrije invulling. Er zijn verschillende soorten modellen toepasbaar, waarbij de casusinbrenger zijn of haar voorkeur aangeeft. Het aantal bijeenkomsten bedraagt 6 keer. Uitgangspunt qua frequentie is om de 3 á 4 weken.

Maaike van Dalen (1980) geboren en getogen in Drenthe, is opgeleid als medisch socioloog en heeft zich daarna doorontwikkeld tot professioneel begeleidingskundige. In haar werk als begeleider vormt het systemische gedachtengoed een belangrijke bron van inspiratie die leidt tot vernieuwende invalshoeken en inzichten. Haar stijl in contact met de ander kan samengevat worden met de woorden: respectvol, verdiepend en doortastend vanuit een basishouding van rust.

Naast haar werk als zelfstandig begeleider is ze werkzaam als docent en supervisor voor de duale opleiding Management in de Zorg en de opleiding Begeleidingskunde; Supervisie en Coaching aan de Hanzehogeschool. Maaike is samen met haar partner en twee kinderen woonachtig te Midlaren.

Meer informatie of aanmelden?
E-mail: info@maaikevandalenbegeleiding.nl
Telefoon: 06-41404085

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde activiteiten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.