Intervisie door Rixt Post – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Intervisie door Rixt Post

Locatie: Online of op locatie (naar keuze)

Soort: Intervisie

Vorm: Groep 4 à 6 personen

Prijs: Gratis

Startdatum: Vrij toegankelijk t/m 31 december 2021

Duur: – en 2,5 uur per sessie

De begeleiding is gericht op het zelfstandig leren van en met elkaar. Vanuit mogelijkheden, talenten en potentieel. In de intervisie begeleid ik groepen professionals met als doel elkaar te helpen om effectiever te functioneren. De begeleiding is gericht op het zelfstandig leren van en met elkaar. Hierbij werk en denk ik vanuit mogelijkheden, vanuit talenten en potentieel. Met deze oplossingsgerichte aanpak zet je grote stappen in je persoonlijke- en professionele  ontwikkeling.

De aanpak in de intervisie is gericht op het oplossen van vraagstukken. De focus is gericht op wat goed gaat, wat helpt, hoe het moet worden, het inschatten van de eigen situatie en wat nodig is om daar te komen. Ik begeleid het intervisieproces en reik handvatten aan om op vraagstukken te reflecteren. Je ervaart hoe het is om zaken van diverse kanten te bezien en krijgt inzicht in je eigen talenten, waarden en valkuilen. Je leert vragen uit te diepen en versterkt je communicatieve effectiviteit. In de intervisie help je elkaar om scherper te kijken en te groeien in je ontwikkeling. Leren met en van elkaar!

Over mijzelf

Ik ben zelfstandig coach trainer en adviseur met een HRM-achtergrond. Ik ondersteun mensen en organisaties in hun ambitie het beste uit zichzelf te halen. Mijn inspiratie haal ik uit het in beweging krijgen van mensen. Ik werk praktisch en oplossingsgericht.
Kenmerken van mijn stijl als intervisiecoach zijn: betrokken, positief, doelgericht, enthousiast en met humor. Ik vind passie en persoonlijke kracht de goede combinatie om te werken en te leren, waarbij talent centraal staat. Mijn motto is om vooral te blijven leren om plezier, voldoening en verdieping te waarborgen in je werk en leven.

Meer informatie of aanmelden?
E-mail: postrixt@gmail.com
Telefoon: (06) 51 82 76 48

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde activiteiten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.