Workshop Conflicthantering en bemiddeling in de praktijk – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Workshop Conflicthantering en bemiddeling in de praktijk

Locatie: Nog te bepalen

Soort: Workshop

Vorm: Groep, maximaal 8 personen

Prijs: Gratis

(Start)datum: Nader te bepalen

Duur: 3 uur

Wat te doen als de gemoederen in een wijk/buurt soms hoog oplopen, bijvoorbeeld door de ervaren ongelijkheid? Is dit een vraag die u hebt in de praktijk volg dan deze praktische workshop: conflicthantering en bemiddeling in de praktijk.

In de workshop conflicthantering en bemiddeling in de praktijk leer je welke verschillende manieren van conflicthantering er zijn en hoe je deze effectief kunt toepassen in de praktijk. Uitgangspunten die voortvloeien uit de communicatiewetenschappen, systeemtheorie en crisistheorie worden behandeld. Er wordt gewerkt met casuïstiek uit de praktijk, waarbij je spannende situaties en escalerende conflicten, die je tegen komt in je werk in het aardbevingsgebied goed leert hanteren, zonder de belangen van de ander uit het oog te verliezen en de relatie te verstoren.

Programma (tijden)
Nader te bepalen.

Locatie
Provincie Groningen, exacte locatie nader te bepalen

Spreker
Téo Visser, geregistreerd systeemtherapeut en docent bij HanzePro

Aanbieder
Hanzehogeschool Groningen

Heeft u inhoudelijke vragen over het aanbod of vragen over het aanmelden, stuur dan een mail naar aardbevingsacademy@org.hanze.nl.

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.