Workshop Je weg vinden bij aardbevings vraagstukken – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Aanbod

Workshop Je weg vinden bij aardbevings vraagstukken

Locatie: ‘Kenniscentrum Building’ te Groningen

Soort: Workshop

Vorm: Groep, maximaal 8 personen

Prijs: Gratis

Startdatum: 1-2-2022

Duur: 3 uur

Als professional kom je in aanraking met bewoners binnen het aardbevingsgebied. Naast welzijnsgerichte vraagstukken kan je ook vragen tegekomen over schade, bevingen en verstevigingsaanpakken. Tijdens deze workshop krijg je kennis over betrokken partijen bij schade, bevingen en verstevigingsaanpakken. Hoe zijn de netwerken vormgegeven en hoe kan je vanuit jouw professie mensen daar optimaal in ondersteunen. Tijdens de workshop komen verschillende experts aan het woord en is er gelegenheid om eigen vraagstukken te bespreken.

Programma (tijden)
Dinsdag 1 februari van 13.30-16.30 uur

Aanbieder
Hanzehogeschool Groningen

Locatie
‘Kenniscentrum Building’ te Groningen

Spreker
Jelle Pama

Heeft u inhoudelijke vragen over het aanbod of vragen over het aanmelden, stuur dan een mail naar aardbevingsacademy@org.hanze.nl.

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.