Interessante links – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Interessante links

Hieronder vind je een overzicht van Interessante links en websites:

Gronings Perspectief
Gronings Perspectief is een onderzoek naar de veiligheidsbeleving, de gezondheid en het toekomstperspectief van Groningers onder leiding van de Rijksuniversiteit Groningen. Het onderzoek geeft concrete onderzoeksresultaten die te vertalen zijn in beleid en maatregelen. Ook onderwerpen zoals ervaren veiligheid, gezondheid en toekomstperspectief en de impact van aardbevingen op kinderen en jongeren worden bestudeerd. Kijk voor meer informatie op www.groningsperspectief.nl.

Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen
Dit kennisplatform verzamelt en deelt kennis en onderzoek dat relevant is voor sociaal-maatschappelijk beleid in het Groningse gaswinningsgebied. We brengen mensen en kennis samen. Daarmee draagt het Kennisplatform indirect bij aan de voortdurende verbetering van beleid. Het Kennisplatform organiseert regelmatig webinars, congressen en andere bijeenkomsten. Ook initieert het Kennisplatform samenwerkingen zoals Het Nieuwe Noorden i.s.m. het Dagblad van het Noorden en brengt het jaarlijks een literatuurstudie en onderzoeksagenda uit. 

Kijk voor meer informatie op https://www.kennisplatformleefbaar.nl/hetnieuwenoorden en https://www.kennisplatformleefbaar.nl/stand-van-kennis2020

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling?​

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.