13 oktober: Kenniscongres Experiment Groningen: Inzicht en Impact! – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Nieuws

13 oktober: Kenniscongres Experiment Groningen: Inzicht en Impact!

Op donderdag 13 oktober 2022 houden Kennisplatform Building G en Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen het Kenniscongres ‘Experiment Groningen: Inzicht en Impact!’ Het doel? Informeren, netwerken en hierbij de technische en maatschappelijke kanten van het gaswinningsdossier samenbrengen.

Tijdens de plenaire opening gaat Rika Pot (Voormalig burgemeester aardbevingsgebied) in gesprek met Regina Bouius-Riemersma (Algemeen directeur Nationaal Coördinator Groningen), Suzan Wierenga (Directeur KUUB) en Merel Jonkheid (Woordvoerder Groninger Bodem Beweging). Er wordt gesproken over veiligheid, impact, bouw, de toekomst van de regio en het eisenpakket dat is opgehaald tijdens de themabijeenkomsten in de regio door Respect voor Groningen.

Vervolgens start het keuzeprogramma bestaande uit zes sessies. Moeite met kiezen? Geen zorgen, de sessies worden, na een heerlijke moaltied, herhaalt tijdens het tweede blok. Na een afsluiting van het Kenniscongres volgt een borrel.

Zie voor meer info: https://www.kennisplatformleefbaar.nl/kenniscongres-experiment-

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Geef een antwoord

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.