Geslaagde bijeenkomst in de Puddingfabriek – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Nieuws

Geslaagde bijeenkomst in de Puddingfabriek

Zaterdag 9 oktober was de eerste editie van de  ‘Dag van de Maatschappelijke Pionier’. We kijken terug op een geslaagde dag waar professionals uit verschillende organisaties meer te weten kwamen over de achtergrond van het menselijk gedrag, specifiek binnen de aardbevingsproblematiek. Paul Smit gaf ons op ludieke wijze meer inzicht  in de werking van ons brein.

En we bespraken thema’s zoals conflicthantering, omgaan met stress en maatschappelijke impact. We kwamen met elkaar in gesprek en wisselden ideeën en ervaringen uit. Uit de reacties blijkt dat daar veel behoefte aan is. We gaan hier in de toekomst meer gelegenheid voor creëren. Houd daarom nieuwe activiteiten in de gaten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.