Nieuwe workshop Mentale en fysieke weerbaarheid op 2 juni 2022 – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Nieuws

Nieuwe workshop Mentale en fysieke weerbaarheid op 2 juni 2022

De Aardbevings Academie biedt een nieuwe workshop aan: Mentale en fysieke weerbaarheid op 2 juni 2022. Deze workshop gaat over hoe om te gaan met mentale en fysieke uitdagingen. Versterkingsoperaties en soms ook de afhandeling van schade vraagt veel van bewoners uit het aardbevingsgebied, jongeren, volwassenen en ouderen. Inwoners kunnen te maken hebben met langdurige stress als gevolg van gevoelens van onmacht, onzekerheid, onduidelijkheid, ongelijkheid, etc. Het lukt inwoners niet altijd elkaar hierbij te ondersteunen. Hier komt de rol van de professional om de hoek kijken.

De workshop wordt uitgevoerd door Ehsan Momenzadah. Hij is opleider en onderwijs coördinator bij het Noorderpoort en de Hanzehogeschool en geeft via zijn sportschool weerbaarheid trainingen.

Meer weten en aanmelden?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.