Save the date. De Dag van de Maatschappelijk Pioneer – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Nieuws

Save the date. De Dag van de Maatschappelijk Pioneer

Op 9 oktober organiseren we de Dag van de Maatschappelijk Pioneer.  Op deze dag staat het ontmoeten van professionals die werken met mensen die getroffen zijn door de aardbevingsproblematiek centraal. Ook bieden we interessante workshops die specifiek zijn afgestemd op thema’s die spelen in het werkveld. Denk aan: slapeloosheid wat doet dat met een mens; wat is de maatschappelijke impact van de aardbevingen; hoe organiseer je Welzijn op Recept; omgaan met conflicten; de aanpak Kreward en het welzijn van de bewoners; omgaan met stress; psychisch fit worden en blijven. Ook is er één en ander te doen. Bouw en laat je woning testen op aardbevingsbestendigheid, zoek een Buddy voor je werk en speed date met de coaches.

Na de vakantieperiode starten we met inschrijven, maar zet 9 oktober alvast in je agenda via aardbevingsacademie.nl/save-the-dateDeelname is gratis!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top