Over ons – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Over ons

Dit initiatief is ontwikkeld in samenwerking met gemeente Eemsdelta,  Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, GGD-Groningen,  Hanzehogeschool Groningen en HanzePro.

Dit platform is voor jou! Voor alle professionals die werken met mensen die geraakt zijn door de Groningse aardbevingsproblematiek. Voor professionals die andere mensen helpen en daar hun werkplezier uithalen.

Je krijgt er alle ruimte en tools om jezelf verder te ontwikkelen. Ga eens rustig grasduinen. Op een moment dat het jou uitkomt. En laat je inspireren door relevante thema’s en actuele informatie. Je kunt er van andere professionals leren en zij van jou. Door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Want er gaan veel dingen goed en er kunnen dingen beter.

En soms word je in het diepe gegooid en moet je pionieren. Dan is het goed om te weten dat er kennis en mensen voor jou beschikbaar zijn op het platform. Voor jou, het platform waar informatie samenkomt voor professionals die te maken hebben met de Groningse aardbevingsproblematiek.

Aanmelden voor een activiteit?

Op zoek naar een activiteit in je vakgebied? Bekijk ons actuele activiteiten overzicht.

Nieuwsbrief Aardbevings Academie

Op de hoogte blijven van (gratis) activiteiten en kennisontwikkeling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.