Bekijken Webinar Positieve Gezondheid – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

Webinar

Bekijken Webinar Positieve Gezondheid

Evaluatie

Bedankt voor het volgen van deze webinar, welke je werd aangeboden door HanzePro. Met deze webinar hebben we geprobeerd een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. HanzePro wil haar dienstverlening en de inhoud van haar activiteitenaanbod continu optimaliseren. We vinden je mening zeer waardevol en vragen je daarom na het volgen deze evaluatie in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst vraagt circa vijf minuten van je tijd. Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Klik hier om de evaluatie in te vullen.

Geïnteresseerd in PowerPoint presentatie?

Bekijk hier de powerpointpresentatie die bij de webinar gebruikt is, met o.a. doorlees- en kijktips en/of meer informatie over de onderwerpen die besproken zijn.

 

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.