Workshop Maatschappelijke effecten aardbevingen – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

workshop

Maatschappelijke effecten aardbevingen

Nynke Walstra

Maatschappelijke effecten aardbevingen

Nynke Walstra

Maatschappelijke effecten aardbevingen

Maatschappelijke effecten aardbevingen

De gezondheid van de bewoners in het aardbevingsgebied staat onder druk. De laatste uitkomsten van onderzoeken m.b.t. stress gerelateerde klachten, toename huisartsenbezoek en burn-out worden besproken. Tijdens deze workshop krijgen we inzicht in wat de bevingen betekenen voor de bewoners en samenleving.

Welke effecten hebben de (gevolgen van de) bevingen op het individu, het gezin en de leefbaarheid in leefgemeenschappen? En hoe kun je daar rekening mee houden in jouw werkzaamheden? Daarnaast hebben veranderende regels effect op de bewoners? Waar moet je dan als hulpverlener rekening mee houden?

Nynke Walstra

Deze workshop wordt gegeven door Nynke Walstra: Directeur Bestuurder van Cadanz Welzijn. Zij is al jaren werkzaam in het aardbevingsgebied, gemeente Eemsdelta en nauw betrokken bij het ontwikkelen van ondersteuningstrajecten aan inwoners.

contact

Aardbevings Academie
Neem via email contact op via
aardbevingsacademie@ggd.groningen.nl

Postadres Aardbevings Academie
Postbus 584
9700 AN Groningen

De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Nieuwsbrief Aardbevings Academie
Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.