Workshop Mentale en fysieke weerbaarheid – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

workshop

Mentale en fysieke weerbaarheid

Ehsan Momenzadah

Mentale en fysieke weerbaarheid

Ehsan Momenzadah

Mentale en fysieke weerbaarheid

Mentale en fysieke weerbaarheid

Welke rol kan sport spelen bij het versterken van mentale en fysieke weerbaarheid bij bewoners in aardbevingsgebied? Voor inwoners die te maken hebben met langdurige stress als gevolg van gevoelens van onmacht, onzekerheid, onduidelijkheid en ongelijkheid, etc. Toegepaste theorieën worden vertaald in een praktijksituatie.

Hierbij zetten we sport in om de professional in een gesimuleerde situatie kennis te laten maken met verschillende uitdagingen. Én bespreken we welke lessen we kunnen trekken voor de toepassing in aardbevingsgebied.
Dus wil je met fysieke en mentale weerbaarheid aan de slag? Met het doel om dit in je directe professionele omgeving toe te passen? Dan is dit een geschikte workshop voor je.

Ehsan Momenzadah

De workshop wordt uitgevoerd door Ehsan Momenzadah. Ehsan Momenzadah is opleider en onderwijs coördinator bij het Noorderpoort en de Hanzehogeschool.

contact

Aardbevings Academie
Neem via email contact op via
aardbevingsacademie@ggd.groningen.nl

Postadres Aardbevings Academie
Postbus 584
9700 AN Groningen

De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Nieuwsbrief Aardbevings Academie
Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.