Workshop Omgaan met stress – Aardbevings Academie. Platform voor professionals die bewoners ondersteunen

workshop

Omgaan met stress

Anita Roelands

Omgaan met stress

Anita Roelands

Omgaan met stress

Omgaan met stress

Hoe kun je mensen begeleiden die voortdurend de dreigingen voelen van het wonen in een aardbevingsgebied? Wat kun je als professional doen om hen te helpen structureel zelfzorg toe te blijven passen en veiligheid te ervaren?
Bij het leren herkennen van de fasen van gezond naar volledig uitgeput (burn-out) zijn er heel veel aanknopingspunten om tijdig in te grijpen.

In deze interactieve workshop staat uitwisseling en het krijgen van praktische handvatten centraal.

Anita Roelands

Anita Roelands is Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, Voice Dialogue Master, schrijver en spreker en gespecialiseerd in (preventie van) burn-out.

Sinds 1999 begeleidt Anita managers en professionals in de publieke en private sector bij het voorkomen en herstellen van een burn-out zodat ze de regie vinden om werkplezier, gezondheid en vitaliteit in zichzelf, hun werk en in het DNA van hun organisatie te krijgen. Daarnaast leidt zij coaches, therapeuten, POH-GGZ-ers en psychologen op tot gecertificeerd Nooit meer Burn-outprofessional.

contact

Aardbevings Academie
Neem via email contact op via
aardbevingsacademie@ggd.groningen.nl

Postadres Aardbevings Academie
Postbus 584
9700 AN Groningen

De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Nieuwsbrief Aardbevings Academie
Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar top

Zaterdag 9 oktober 2021 organiseren we de dag van de maatschappelijke pionier. Een dag specifiek bedoeld voor mensen die werken binnen het sociaal maatschappelijk domein in het aardbevingsgebied. Tijdens de dag krijg jij als professional de kans om medepioniers te ontmoeten, kennis te delen en leuke workshops te volgen. Deelname is gratis.